Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Dołącz do nas i zarejestruj się już teraz.
  Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Zioła - herbcio.pl - zdrowie od matki natury
  Pokaż wiadomości
Strony: [1]
1  Kategoria ogólna / O wszystkim / temperatura pieczenia pizzy : Luty 04, 2021, 10:58:38
Od czego dokładnie zależy ten kluczowy parametr?
Ja wiem, że dania gotowe nie mają nic wspólnego z prawdziwą pizzą... ale generalnie kończy się ich przyrządzanie w 220 stopniach mniej więcej. Tylko że profesjonalne piece mają znacznie szerszy zakres temperatury. Na przykład od 50 do 400 stopni Celsjusza - dane pochodzą ze strony https://restoquality.pl/wyposazenie-pizzeri/piec-do-pizzy i dotyczą wielu losowo dobranych przeze mnie modeli. I teraz jak wygląda proces wypiekania "prawdziwej" pizzy? Przez cały czas w tej samej temperaturze, a może to się zmienia w zależności od etapu przygotowania Co?
2  Kategoria ogólna / Przedstaw się / Odp: Powitanie : Grudzień 27, 2020, 00:02:53
Witam bardzo serdecznie wszystkich
Strony: [1]

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Hayat Theme - Sefa