Forum edukacyjne, pomoc w nauce, zadania, przyjaciele

Kategoria ogólna => O wszystkim => Wątek zaczęty przez: blank Kwiecień 17, 2024, 10:07:19



Tytuł: co radzicie?
Wiadomość wysłana przez: blank Kwiecień 17, 2024, 10:07:19
O czym powinno się pamiętać przy zakładaniu firmy cateringowej? Ma ona w domyśle świadczyć usługi dowożenia dużych porcji posiłków, więc trzeba też mieć gdzie składować sporo składników. Póki co myslę o czymś takim

https://kuketo.pl/produkt/komplet-garnkow-emaliowanych-eco-ceramic-4-el-bordo-belis/

http://www.logistykawpolsce.pl/aktualnosci/wybor_owijarki_ramieniowej_do_palet_%E2%80%93_na_co_zwrocic_uwage,241.html

Znacie jakieś przydatne porady odnośnie cateringu? Przydadzą się też poradniki w takim stylu

https://www.ifirma.pl/blog/poradnik-przedsiebiorcy/jak-zalozyc-firme-cateringowa-pomysl-na-biznes.html