Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Dołącz do nas i zarejestruj się już teraz.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
jak zdać egzamin
jak zdać egzamin
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ostrzenie noża kuchennego.  (Przeczytany 47 razy)
anggiu
Przedszkolak
*

Reputacja 0
Wiadomości: 4


Zobacz profil
« : Grudzień 20, 2017, 15:27:20 »

Dostałam parę dni temu na urodziny bardzo drogi nóż kuchenny, zrobiony z jednego kawałka stali. Po wyjęciu z pudełka jest tak ostry, że bez problemu można się nim ogolić, a kartki tnie na drobne wiórki bez żadnego rwania. Teraz pytanie czym najlepiej byłoby ostrzyć tego typu nóż. Jest to jak na razie najdroższy nóż z jakim miałem do czynienia i nie chce go w żaden sposób zepsuć nieumiejętnym ostrzeniem. Wyczytałam tutaj: Unilever https://www.unileverfoodsolutions.pl/Aktualnosci/Gastrostrefa/ostrzenie-nozy-kuchennych.html że najlepszym sposobem na ostrzenie noży jest specjaly kamień niestety też nie tani...czym innym nie zepsuć a naostrzyć w miarę tanio?
Zapisane
Forum edukacyjne, pomoc w nauce, zadania, przyjaciele
« : Grudzień 20, 2017, 15:27:20 »




 Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  


Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Hayat Theme - Sefa