Witaj
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Dołącz do nas i zarejestruj się już teraz.
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Zioła - herbcio.pl - zdrowie od matki natury
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Olej posmażalniczy, olej gastronomiczny  (Przeczytany 54 razy)
Lada2512
Gimnazjalista
***

Reputacja 0
Wiadomości: 132


Zobacz profil
« : Grudzień 15, 2023, 19:48:49 »

Witam, jakiś czas temu otworzyłem swoją burgerownię. Posiadam bardzo duży wachlarz oferty, dodatkowo dużo smażę we fyturze. Jak Wy sobie radzicie z pozostającym olejem? Czy gdzieś go oddajecie czy wylewacie? W internecie znalazłem coś takiego: https://euro-eko-polska.pl/lodzkie-zglos-odbior-oleju-gastronomicznego/. Podobno odbierają olej gastronomiczny w okolicach Łodzi.. Co myślicie?
Zapisane
Forum edukacyjne, pomoc w nauce, zadania, przyjaciele
« : Grudzień 15, 2023, 19:48:49 »




 Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  


Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Hayat Theme - Sefa